Winkelmand
Hoofdkussenwinkel.nl

Over ons

 

Over ons - Hoofdkussenwinkel bedrijfsinformatieTelefoon: 0592-482585
WhatsApp: 06-14475404
E-mail: info@hoofdkussenwinkel.nl
KvK: 67095763
BTW: NL194351750B01

Persoonlijke benadering Hoofdkussenwinkel.nl: ondanks of juist dankzij internet?

Het internet kent voordelen én nadelen. Sceptici zullen het wellicht een medium vinden dat het onmogelijk maakt persoonlijk contact te realiseren. En vanuit een bepaalde invalshoek is dat ook waar. Maar het verschilt ook heel sterk per individu. Het hangt immers heel sterk af van de individuele eisen die een persoon stelt.
Wanneer vindt ú het contact persoonlijk genoeg?

Altijd consistente en betrouwbare informatie
Oogcontact met de verkoper tijdens uw online aankoop zult u inderdaad moeten missen. Maar als het om duidelijkheid gaat, is het natuurlijk wel erg prettig dat u de tijd kunt nemen alvorens u beslist. Zoveel als u wilt zelfs! En weet u niet zeker of u het begrepen heeft? Dan kunt u alles gewoon nog eens overlezen. En nog eens, als u wilt.

En heeft u daarna tóch nog een vraag? Dan proberen wij ons te onderscheiden in de snelheid en duidelijkheid waarmee we deze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Zo proberen we de communicatie via e-mail toch zo persoonlijk mogelijk te maken!

Bij Hoofdkussenwinkel.nl proberen we het u zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Wat zeggen anderen over ons?

Bij Hoofdkussenwinkel.nl zijn we ervan overtuigd dat de beste reclame de reclame gemaakt door onze klanten is. Lees snel wat onze klanten van ons vinden op Kiyoh!