Winkelmand
Hoofdkussenwinkel.nl

Geen verzendkosten of andere extra kosten

Bij het online kopen van een hoofdkussen of een willekeurig ander consumentenproduct wilt u dat de kosten in één klap duidelijk zijn. Bijkomende kosten of andere verrassingen achteraf; daar zit u niet op te wachten. Bij Hoofdkussenwinkel.nl is de prijs die u ziet de prijs die u betaalt. U betaalt geen verzendkosten!

IN NEDERLAND & BELGIË GEEN VERZENDKOSTEN

Bij een bestelling vanuit NL of BE betaalt u géén verzendkosten. Het bedrag dat u bij het product ziet staan, is dus wat u betaalt! Meer informatie over betalen & verzending. We organiseren zelfs voortdurend vlijmscherpe hoofdkussen aanbiedingen

VERZENDKOSTEN SPELEN GROTE ROL IN KLANTTEVREDENHEID

Er is eigenlijk geen aankoop die niet online begint. Of u nu een nieuwe auto wilt aanschaffen, of dat u een dooradembaar kussen zoekt voor uw jongste. U pakt een kopje koffie erbij en bekijkt op uw iPad de verschillende aanbieders terwijl u gewoon op de bank voor de tv zit. Dat ging vroeger heel anders!

Toegegeven, verzendkosten waren toen helemaal geen onderwerp van discussie. Maar de gemiddelde aankoopbeslissing werd nog nooit zo goed genomen als nu! U kunt rustig overleggen met uw partner. Als u niet zeker weet of u het begrepen heeft, leest u de informatie gewoon nog eens opnieuw. En u kunt de verkoper nog steeds een vraag stellen voor u tot aanschaf over gaat. Misschien is het zelfs een goed idee om zo de service van de betreffende webshop even te testen voordat u een aankoop doet!? Dan weet u direct of u de krijgt die u verdient. Probeer het uit bij Hoofdkussen winkel! Wij nemen customer satisfaction heel serieus.