Winkelmand
Hoofdkussenwinkel.nl

Betaling en verzending

Betaalmogelijkheden

Hoofdussenwinkel.nl heeft de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Creditcard
Visa of MasterCard

PayPal
PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.
Om te kunnen betalen met PayPal heeft u een PayPal account nodig. U kunt dit regelen via de website van PayPal . Wanneer u kiest voor deze betaaloptie wordt u na het bevestigen van uw bestelling doorgestuurd naar de website van PayPal om uw betaling af te ronden.

Afterpay
AfterPay voert voor hoofdkussenwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.


Voor onze Belgische klanten. Mistercash garandeert een veilig en betrouwbaar online betaalmiddel. Voor kaarthouders van deze Belgische kaarten is het een zeer handig en veilig online betaalmiddel. De betaling wordt afgewikkeld via de betaalpagina van de online bank. Dit garandeert dat het volledig veilig is en te vertrouwen. De online banken hebben zeer strenge veiligheid systemen die het online betalen mogelijk maken. De gegevens worden via SSL servers versleuteld en zijn derhalve niet te onderscheppen door fraudeurs of andere kwaadwillenden. In tegenstelling tot het betalen met een credit card wordt ook nog eens een login en paswoord van je online bank vereist. Dit maakt Mistercash extra veilig en betrouwbaar. Je kunt dus zonder enige zorgen een online betaling doen met Mistercash.

In3 Gespreid betalen

Met In3 kunt u gespreid betalen in drie termijnen zonder extra kosten. De eerste termijn betaalt u direct in de check-out van hoofdkussenwinkel.nl via iDeal, de tweede termijn betaalt u 30 dagen na de aankoop en de derde termijn dient na 60 dagen voldaan te worden.

Het minimale bestelbedrag om te betalen met In3 is 150 euro en het maximale bestelbedrag is 1000 euro.

Voordelen van betalen met behulp van In3 zijn dat u gelijk van uw product(en) kunt genieten, zonder het volledige aankoopbedrag betaald te hebben. Daarnaast heeft u beschikking tot flexibel betaalgemak. Het is voor u zeer voordelig, omdat u 60 dagen kunt doen over de afronding van de betaling en er nul procent rente voor wordt gerekend.

Deze unieke betaaldienst is zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst!

https://www.payin3.nl/nl/

Verzendkosten

Hoofdkussenwinkel.nl rekent geen verzendkosten voor alle orders met een afleveradres in Nederland en België.
Ook voor een retourzending worden geen kosten berekend.