Winkelmand
Hoofdkussenwinkel.nl

Bestelling retourneren

Kan ik een product retour sturen?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer hoofdkussenwinkel.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hoofdkussenwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Retouradres:
hoofdkussenwinkel.nl
Spanjelaan 7
9403 DN Assen

Waar moet een retour aan voldoen?

Alleen retourzendingen met een ingevulde retour formulier wordt in behandeling genomen.

Artikel 7.1 van de voorwaarden:
Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

hoofdkussenwinkel.nl kan u aansprakelijk stellen voor waardevermindering als blijkt dat het artikel bij omruiling of retourneren niet aan onderstaande criteria voldoet:

  • Het artikel is niet gebruikt
  • Het artikel is schoon, compleet en onbeschadigd
  • Alle labels en kaartjes zijn aan het artikel bevestigd
  • De originele fabrieksverpakking is voor zover mogelijk onbeschadigd en niet beschreven of beplakt

Voordat u het artikel retour stuurt dient u dit ons per e-mail te laten weten.
Bij het artikel dient de faktuur of pakbon te worden bijgesloten, en onderstaand retourformulier met daarop indien mogelijk de reden van retour. Het product dient compleet en in oorspronkelijke staat te zijn en in originele verpakking

Alleen voor retouren aangemeld per mail betaald u geen verzendkosten. Na aanmelding ontvangt u  per mail een retouretiket en kunt u het pakket afgegeven op een PostNL locatie.

U ontvangt per mail een bevestig. Graag deze mail én en de pakbon toevoegen aan uw retour.

Retourbetaling of niet accepteren retour:
Indien u aan bovenstaande voorwaarden voldoet, dan ontvangt u binnen 14 dagen uw betaalde bedrag retour op het rekeningnummer dat bij betaling van het product gebruikt is. Mochten wij het artikel niet retour kunnen nemen, dan sturen wij een bericht met beredenering.